Behandelingen

Bij Praktijk Absolute Care kunt u kiezen uit de onderstaande behandelingen of combinaties hiervan. 
Mocht u nog vragen hebben, neem dan graag contact met mij op.

 
IMG_5793_edited.jpg

SACRED ESOTERIC HEALING

Sacred Esoteric Healing is een behandeling die zich richt zich op de energetische oorzaak van klachten en ziekte. Esoteric is de plek in ons meest innerlijke, daar waar diepe rust van nature in ons aanwezig is. De behandeling brengt diepgewortelde emoties, overtuigingen en gedragspatronen aan 't licht die blokkades zijn gaan vormen in het lichaam. Door de verbinding met onszelf kunnen we ervoor kiezen los te laten wat ons niet langer dient. De esoterische behandelingen zijn altijd ter aanvulling op de reguliere medische behandeling en niet bedoeld ter vervanging ervan.

IMG_5874.jpg

ESOTERIC FACIAL RELEASE

Ons gezicht is een ware afspiegeling van ons lichaam. Wanneer we bewust spanning loslaten in ons gezicht, is dit voelbaar in de rest van ons lichaam. Bij deze gezichtsbehandeling wordt het gezicht zacht gemasseerd met een anti-allergische crème waarbij het hele lichaam wordt uitgenodigd terug te keren naar een natuurlijke staat van ontspanning en rust. Deze techniek stamt uit de tijd van de Egyptenaren toen het lichaam van vrouwen niet mocht worden aangeraakt en op deze wijze toch het lichaam kon worden bereikt.

IMG_5984_edited.jpg

ESOTERIC MASSAGE

Esoterische massage is een behandelmethode die het lichaam helpt spanning los te laten zodat het terug kan keren naar een natuurlijke beweging. Het biedt gelegenheid de controle los te laten zodat het lichaam diep kan ontspannen.


Esoterische massage onderscheidt zich van andere vormen van massage door de gebruikte technieken en hun werking. Er is geen sprake van manipulatie en er wordt niet diep in het weefsel of met druk gewerkt. Tijdens de behandeling wordt de cliënt zorgvuldig bedekt met warme handdoeken en wordt gebruik gemaakt van warme olie en crème waardoor de cliënt nog dieper in zijn lichaam kan zakken.

Esoterische Massage is een behandeling met een hoge mate van integriteit en werkt met diep respect voor de cliënt en zijn of haar fysieke lichaam.

IMG_6027_edited.jpg

ESOTERIC CONNECTIVE TISSUE THERAPY

ECTT is een effectieve behandeling die rechtstreeks werkt met de energie die stroomt door het bindweefselsysteem. De behandeling helpt om het natuurlijke ritme en de balans van het hele lichaam te ondersteunen en te herstellen.

Het bindweefsel is de zachte weefselstructuur van ons lichaam – het zit binnenin en rondom onze organen, spieren, pezen en botten en het ondersteunt en verbindt al deze structuren als één geheel. De combinatie van het werken met de energetische stroom en de meest subtiele mechanismes van het menselijk lichaam, maakt een verrijkende en diepgaande heling mogelijk.

foto EY stock 2.jpg

ESOTERIC YOGA - de Yoga van de Stilte

Esoterische Yoga wordt 1 op 1 gegeven of in een groep en vindt zittend en liggend plaats. Enkele simpele bewegingen brengen ons naar de plek van stilte in ons lichaam, de stilte die er altijd al was en waar we op ieder moment weer contact mee kunnen maken. Hierdoor worden we onze dagelijkse bewegingen, en het effect ervan, meer bewust.

Lid van beroepsorganisatie NIBIG

(Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg)  Home - NIBIG - Ja, natuurlijk!

Verzekerd via Balens EU (balensverzekeringen.nl)

Lid van internationale Beroepsvereniging: 

Esoteric Practitioner Association