image5_edited.jpg

Welkom bij praktijk Absolute Care.


De modaliteiten die ik aanbied zijn gebaseerd op een eeuwenoude filosofie en ligt in het verlengde van het gedachtegoed van filosoof Hermes en vele anderen na hem. Esoterisch betekent simpelweg het meest innerlijke, de verbinding met onze ziel. Deze filosofie gaat er vanuit dat al onze keuzes effect hebben op onze lichamelijke en mentale gezondheid. 

Al sinds mijn twintigste heb ik interesse in fysieke gezondheid, lichaamsbeweging en gezonde voeding. Maar zeker ook in zingeving en wat ons mentaal gezond houdt. Dit als aanvulling op de reguliere geneeskunde en niet ter vervanging ervan. Het is fantastisch dat we al zoveel kunnen genezen en er medicijnen bestaan om de kwaliteit van leven te verbeteren. Helaas wordt er vooral behandeld op de symptomen en meestal niet gekeken naar de oorzaak van de kwaal die dus ook weer terug kan keren. Deze behandelingen bieden je de keuze om daadwerkelijk iets te veranderen in je leven.


De sessies ondersteunen je om heerlijk diep in je lichaam te zakken zodat je meer rust in je hoofd kan ervaren en meer contact met je lijf kan ontwikkelen. De kamer is warm, er wordt gebruik gemaakt van een tafelwarmer, warme olie, warme dekens/handdoeken en warme oogkussens die ook op je lichaam geplaatst worden. Alle behandelingen worden gegeven op een volledig gekleed lichaam, behalve de rug, armen, benen of voeten wanneer deze gemasseerd worden.